Tanjung Balau

Assalammualaikum.. perh lama tak update blog.. ok mayb buzy. haha.. ahad lepas aku n officemate pergi tanjung balau. saja2 lepak2 ameek angintepi pantai.. haha lama tak berendam kat air masin.. bila dah dapat air masin ni rase macam nak lagi.. bhahaha..yeye janji nak gerak kul 9 last2 kul 11 gak gerak.. sempat breakfast kat McD lagi. janji melayu memang gini... ^____________^

otw ke tjg.balau lalu jambatan ni.. kebanggaan JOHOR ni.. ha, kat depan tu kereta A.Redza & A.Azfar.



okeyh, sampai2 je terus bentang tikar.. pasang table nak BBQ.. haha sedapnye lahai....masing2 bawak bekalan sendri.. tapi yang penting sharing is caring .. :) mcm2 makann ade standard lah kan law dah berkelah tu. memang kebulok aje lah...:)

ha ini dia pembakar kita. A.Azfar telah menunjukkan kemahirannye membakar ayam.

alahai sedapnye la kn..>0<


dah puas makan2 sampai perut memang dah tak muat nak masuk ape dah.. main air la pulak.. hihi.. 

kami ni memang mcm ni kanak2 riang:) w/ fara,bella,nad

azam law bg bola memang hidup dia...

rasenye memang kami je sampai ke sini. heh.. w/ abg wan.

ini lah dia adik dan abg yang tidak boleh dipisahkn. w/ azam & abg redza.

last snap statik.. w/ farah, nad, abg wan & bella.

p/s: thnx to abg2 office melayan karenah kami ni.. lepas ni gi waterpark pulak ye.. hahaha =D



5 comments:

  1. wahhh untung lah kan.. best nye... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. tachink2 pulok die... jum pergi reramai.

      Delete
  2. bestnya g jejalan sayang. nnt jgn lupa ajak akak ye sayang ! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. boleh aje akak.. betul ni?? nnt kite prgi oke,..:) kita enjoy!!

      Delete
  3. wah seronok nampak ^^

    follow me yaw

    http://jarijemarikaku.blogspot.com/

    ReplyDelete

nabila's official blog since 2010❤