aku beli ape?

Assalammualaikum..selamat mlm. akhir bulan 3 ni. aku dah habiskn baucer dah. alhamdulillah:) so, aku na bagitahu pe je yg aku beli. hahaha... act , aku ta tahu nak beli ape. so, aku gunakn baucer tu tuk belikan adk2 aku keprluan sekolah mereka. yg aku dpt beli, 3 item ni je.. nak tahu ape?? haha...
|
|
\/

#item1 - ALBUM GAMBAR 
aku isi gmbr2 aku drbaby sampai skrg.
tujuannya, nak mengimbas kembali moment2 yg takan aku lupa.
selain itu, aku na bagi anak2 aku tengok, betapa
comelnye mama die sewaktu 
muda-mudi dulu. hahaha:D

#item2 - PENSIL
haha, yg berharga rm3.10 
kesian betul sampai tatau nak beli ape... haha



#item3 - NOVEL
acammabok, tak pernah2 beli NOVEL.
sepanjang 20tahun ni.. aku ta pernah na beli NOVEl, bace pon memang
tak lah, cume sekali je aku pernah bace novel remaja  " DEAR YAYAH "
mmg comel cerita tu. tp kali ni aku beli novel " KELAT-KELAT SAYANG "
ni, jln cerita ni mcm best.. aku akan sedaya upaya habiskan cerita ini ok.


1 comment:

  1. Wahh ! Comel je nak smpan bg anak2 tgk. Hee :DD

    ReplyDelete

nabila's official blog since 2010❤