SUNSHINE SMILE CONTEST!!!!

 assalammualaikum blogger, bloggie or anonymous entry kali ni agak lain sikit, bella join contest ni, na taw ta hadiah yg bakal menanti?? ha!! ini dia!!POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?


Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011 .

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada penaja di comment box : 

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di: 

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
okeyh, now bella na paparkan senyuman bella!!hihi
|
|
|
\/


budak ni kembar, bella jumpa tyme bella gi Cameron Highland ngan club multimedia tempat study bella,
senyuman ni paling ceria taw, melayan keletah budak kecik ni.. hihi riang & happy:))
  
sahabat blogger yang saya tag:)

*kepada sahabat handai yg bella ta tag tu jgn terasa hati ye..sbb dye perlukn follower yg rmi..:)
tinggkatkan follower anda yup:))
SENYUM!! TAK PERLU KATA APA2!!
  


20 comments:

  1. abel comeyl sgt !!!!!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  2. hihi... tq!!<3 tp budak tu ag comeylkn...

    ReplyDelete
  3. ikhlas sungguh snyuman u.. :)

    ReplyDelete
  4. blogwalk, comey. goodluck :D

    ReplyDelete
  5. sumpaaa mmg comel senyuman bella ,, bole jadi finalis neh . wahh ~~ niway . tengs fer the tag yaa dear ,, nati kita juin yaaa , ((:

    ReplyDelete
  6. huhu, tq dear~ hihi, juin jugak ye..mane taw kamoo pon buleyh menang juga..:))

    ReplyDelete
  7. Tahniah dear! :D

    Sincerely from Wydaz.com :)

    ReplyDelete
  8. tahniah menang awak! bestnya dapat hadiah lumayan. heeee :)

    ReplyDelete
  9. apa lagi belah dua lah polaroid tu. haha

    ReplyDelete
  10. sutera kasih : tq ye dear:)))

    pyka rahmat : ie, mane boleyh, ta berfungsi jap ag... hihihi

    ReplyDelete
  11. wowwwwww. congratss ! poloroid tu! hehehe

    ReplyDelete

nabila's official blog since 2010❤