#WordlessWednesday Annual Dinner


Assalammualaikum.. makan-makan lagi... ini lah kali terakhir makan bersama PA kami.. berharap akan berkumpul semula... tq puan ramlah kerana menjaga kami dari sem 1 hingga sem 6. :)





DIP 6 - S 3 
kenangan 2010-2013




7 comments:

  1. sedih kan nk tinggalkan sahabat2 kita?? ermmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... agak la...
      lepas ni buat halatuju....

      Delete
  2. Baru2 ni sy pun baru je having annual dinner with my batch...best kan, sbb mlm tu lah kite bole pakai vogue2..hehe

    Btw, nice to see your blog, i'm still new in blogging, please do visit mine too. :)

    insanbiasabiasa@blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. tp kiteorg tade la pkai vogue2 sgt..
      kiteorg brutal2 je pkai.,..
      tq new frend blogger....:)

      Delete
  3. Oh....hehehe... ala nanti leh datang balik jumpa p.ramlah

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

nabila's official blog since 2010❤