Benci (!)

assalammualaikum...
entry kali ni khas untuk semua...kalau ade yg berkenaan tu, adalah...
haha kata2 aku kat atas ni agak mendalam sikit maknenya ek...(?) aku nak tanya, korang tau tak erti benci??
bagi aku lah kn, benci tu kita dah menyampah kat sesuatu perkara, benda mahupon somebody... ada yg terasa? k tak payah baca..(!)

setiap manusia mesti ade perasaan BENCI , rite(?) aku sengaja post ni, sbb aku tengah ada perasaan benci... haha benci kat ape? sape? biar la org yg terasa memahami sendiri...huhu... sengaja je nak emo sikit mlm ni...

*cube bagi tips2 supaya aku hilang perasaan benci ni...huhu aku perlukannya...law tak aku merajukk..


1 comment:

  1. Ala benci tapi rindu kan ??????????

    ReplyDelete

nabila's official blog since 2010❤